Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Faqja 1 e 7
Shko tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Tjetėr
Barcaleta 
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Barcaleta 

burri kthehet nga emigrimi mbaj 6 muaj pe skishte par gruan e vet.i kenaqur shum arin poshte shpis dhe fillon e ngjip shkalet 3e nga 4,arin para deres dhe dhote,nuse nuk duroj dot me lam 6 muaj qe nun bej dashuri, dhe filojn te bejne nje rembuj te madhe. Kur mbaj 2 minutash degjohet muri i komshiut qe i binte me grushta the thote: Boll me kete zhurme jan 6 muaj qe nuk flejtem nje here rehat  Laughing

Download Forum

-----------------------------------------
Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat Vizito websitin e shkruesit

Mesazh re: Barcaleta 

Polici dhe unaza
Ishte nje polic dhe i kishte rene unza ne toke. Por tani ne nje pjese te rruges kishte drite dhe pjesa tjeter ishte errsir. Unaza i ra tek pjesa pa drite, dhe ai po shikonte per unazen aty ku kishte drite. Po hecte nje burre dhe i thote
-Cfare ke o polic?
polici- kam humb unazen
-po ku?
-Aty.
Dhe e drejton gishtin ku skishte drite.
-po pse po e kerkon ketu pra?
-Sepse atje nuk shikoj dote.

Download Forum

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat Vizito websitin e shkruesit

zoti
Zoti zbret ne toke i maskuar per te provuar zemrat e njerezve. -Ke nje cigare, te lutem? -pyet ai nje kalimtar. -Sa jane shtuar lypsat -ia pret ai. -Ke nje cigare, te lutem -pyet ai nje tjeter. Pse keshtu, u lirua? -i pergjigjet ky.Hec e hec Zoti sheh nje fshatar plak dhe i thote: Do te kesh nje cigare per mua or xhaje? -Duhan nuk kam te keqen xhaja por kam hashash po te duash por vec shiko se eshte shume i forte keshtu qe mos e thith mese 3 here -i thote.Zoti duke i ditur fuqite e tija e thith 6-7 here dhe i thote: Une jam Zoti dhe meqe qenkeke njeri i mire do te te marr ne parajse. -Por te thashe or dreq-i thote xhaja -qe te mos ta thithje mese 3 here se te ze.

Download Forum

malesorja
Lindi nje malesore dhe vajti vjehri poshte dritares ne maternitet.-Si je oj Mrik?- Vuajta shume or tat.- i thote Mrika.Linda me operim dhe me kan ca barkun nga kerthiza deri tek vendi i Zefit.( emri i burrit). I shqetesuar plaku e pyet: Po vendin e Zefit ta kan lujt? Jo or tat vetem ma kan rrujt. Ani pra ska gja u kenaq plaku.

Download Forum

Buri naten e parete marteses
Martohet nje burre dhe nuk dinte ca te bente naten e pare,mer ne telefon nje
shok i tho ca te bej,i thot shoku fute organin me te gjate qe ke aty ku ben sh... gruaja
mbas gjys ore mer gruaja ne telefon kete shokun ca i ke thene,po pse i thote ai,se ai ka
futur kemen ne vrim te sifonit dhe nuk e nxjer dot.

Download Forum

dy budallenj
Ishin dy budallenj te shtruar ne spital,njeri prej tyre hiqej se ishte me i sakt se tjetri,vete doktori dhe hyn ne dhomen e budallenjve dhe shtanget nga zhurma qe krijonte njeri prej tyre qe bente si motorr(rrennnn rrennnn)kurse ai tjetri lexonte gazeten dmth(i sakti)dhe e pyet,cfar ben ai ashtu nuk besdisesh ti nga zhurma,i kthen pergjigje gjith seriozitet (i sakti) jo mor doktor jo nuk me besdis zhurma e motorit mua por era e benzines.

Download Forum

Mesazh Barcaleta 

Vajza korηare
Njė ditė mamaja e pyet vajzėn e saj:
-Ēupė,sa bėjnė 2+3?
-Ėėėėė...6.
-Je e sigurt?
-Po.
-Pėr kėtė ti ke marrė notėn 4!
-Aaaaaaaaaa tani e kuptova.2+3 bėjnė 4.

Download Forum

1. Mesuesi: Artan, nuk mund te flesh ne klase.
Artani: E di, por po fole ti me ze te ulet, mbase arrij te bej nje sy gjume.
2. "Drejtori i shkolles eshte idiot !" I thote nje djale nje vajze qe kishte aty afer.
"E di ti kush jam une?" e pyet vajza.
"Jo."
"Une jam vajza e drejtorit."
"Po ti e di kush jam une?" pyet djali.
"Jo" pergjigjet ajo.
"Shyqyr Zotit !"
3. Artani kthehet nga shkolla dhe i thote te atit se ka marre 4 ne matematike.
"Pse?" e pyet i ati.
"Mesuesi me pyeti sa bejne 2x3?' dhe une i thashe 6'"
"Po aq bejne!"
"Pastaj ajo pyeti sa bejne 3x2?'"
"Ku mutin eshte ndryshimi?"
"Po tamam keshtu i thashe edhe une!"
4. Nje plak shtrohet ne spital ne gjendje te rende me infeksion te fshikes urinare. Kirurgu i ben operacion dhe pas operacionit i keshillon infermieret qe ta bejne te semurin te ece sa me shume ne menyre qe te shmang mpiksjen e gjakut. Por infermieret ankohen se e kane te veshtire se plaku nuk do te ece per qamet. Megjithate, me 100 mije halle ja arrijne. Femijet e plakut vijne dhe e falenderojne kirurgun per sherbimin e madh qe u kishte bere. Por ky i thote i cuditur: "Nuk kam bere ndonje gje te madhe. Operacioni ne fshiken e urines eshte nder operacionet me te lehta".
"Jo, jo per operacionin doktor, por per arsye se na e ke bere babain tė ece. Ai ka 20 vjet qe eshte i paralizuar".
5. Doktori me tha se mbas operacionit do me bėjė tė ec me kembet e mia.
Dhe a e bėri?
Po. Per me tė paguar paratė e operacionit shita makinen dhe tani eci ne kembet e mia.
6. - Doktor, ju lutem shpejt. Djali im ka kaperdire nje brisk rroje."
- Po vij menjehere. A keni bere ndonje gje deri tani ?"
- Po, u detyrova me u rru me briskun e gruas.
7. Doktori: Kam nje lajm te keq dhe nje lajm shume te keq.
Pacienti: Epo mire, me jep ma pare lajmin e keq.
Doktori: Laboratori na ka njoftuar se rezultatet e analizave thone se ke edhe 24 ore jete..
Pacienti: 24 ore?! Kjo eshte e tmerrshme!! Cfare mund te kete me keq se kaq? Cili eshte lajmi shume i keq?
Doktori: Rezultatet kane dale qysh dje.
8. Pas njė aksidenti, njė burrė pėson dėmtim tė rėndė tė trurit. Mjeku i thotė familjarėve tė tij qė duhet t'i bėjė transplant truri. Ata pranojnė dhe mjeku i thotė gruas sė pacientit se duhet tė zgjedhė pėr burrin e saj ose trurin e njė punonjėsi social, ose atė tė njė politikani. Dhe e shoqja zgjedh kėtė tė dytin.
Arsyeja? "Ėshtė fringo i ri, sepse ėshtė fare i papėrdorur".
9. Nje gazetar shkon ne ambulance dhe i thote infermieres: "Dua te vizitohem te mjeku i syve dhe i vesheve".
"- Nuk ka nje mjek te vetem edhe per syte edhe per veshet",i thote ajo e cuditur. "A do qė tė shkosh njehere te mjeku i syve pastaj te ai i vesheve?"
"- Jo, jo, dua tė shkoj te mjeku i syve dhe i vesheve," ngul kembe gazetari.
"- Po s'ka mor zoteri njė mjek te tille, Po si e ke hallin?"
"- Dua tė shkoj te mjeku i syve dhe i vesheve qė tė mė shpjegojė se cfarė kam, se tjeter gje shoh e tjeter degjoj".
10. Njė burrė shkon nė hotel dhe i thotė hotelierit ta zgjojė nė 7.30 nė mėngjez.
Tė nesėrmen nė mėngjes hotelieri e merr nė telefon dhe i thotė:
- Alo, ju kishit porositur zgjimin nė 7.30?
- Po.
- Po pse nuk zgjohesh atėherė, ora ėshtė 11.30.

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat Vizito websitin e shkruesit Adresa e AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nr. i ICQ

Mesazh bostani 

ish kan  Alfred Mojsiu , Sali Berisha ,Fatos Nano
 ishin shkue me e pa presidentin bush kur u rrezuan kullat binjake  edhe i pari hyn Alferdi  me dy portokaj  ne dor edhe bushi  e vet per qak  i tha po vetum ti pruna  edhe  ju thot truprojave bushi shtinja ne prapanic edhe del alfredi tu cajt hyn Berisha me banane ne dor edhe atina ja shtin ne prabanic bananet edhe berisha ja nis me qesh edhe bushi po e pyt pse po qesh i tha berisha po me dhimset Nano se i ka dy (2) bostana

Mesazh Re: Barcaleta 

nje shqiptar nje amerikan dhe nje arab po mburrnin organin e tyre
  thote amerikani:une e kam aq te gjate sa kur e laj harxhoj nje shampo...
arabi:une e kam aq te madh sa devese i bie me te
thote shqiptari une e kam aq te gjate sa ne te rrine 100 sorra...
eeeeeeee.........thote amerikani me arabin avash se e ekzagjerove
 fare dhe ne e ekzagjeruam po jo sa ty..
vertet e ekzagjerova tha shqiptari se sorra e 100-rri me nje kembe

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat

dy emigrant shqiptar ne amerik kishin ngelur pa kokerr leku
dhe i kishte mar uria duke hecur neper rrug njeri gjen nje penis artivicjal ei thot shokut kam nje mendim
te mir hajd me mua hyjn ne nje resorand porosisin per te ngren han mir e mir erdhikoha per te paguar
i thot ky shoku here ca do bejm tani? tani thot ky tjetri un do mbaj kte penisin ktu perpara ti do ta lepish qe tna perzen
e te mos paguajm e po mir i thot ky filloj m,e ta lepir ne ate koh vjen pronari i bertet e i perze dolen kta dy shqiptart
te kenaqur e iken..
te nesremen prap te njejten gje kaloj nje jav nje muaj dy nje dit i thot ky qe lepinte re pa ndrrohemi ne njer un ta mbaj e ti lepije ja ma jep mua njer ate ti i tha shokut ky   shoku pergjigje e ku ta gjej un ate un kam dy muaj qe e kam heth.

Francezat kane bere te mundur nje zbulim shume te rendesishem, pas nje gerrmimi rreth 50m zbuluan nje rrjet kabulli. Pasi iu futen kerkimeve arriten ne perfundimin se stergjysherit e tyre kane pas komunikuar me nje rrjet te gjere telefonik nentoksor. Pas kesaj gjermanet ambicioz arriti pas nje gerrmimi prej 70m te zbulonte diza mbetje qelqi, nga nxoren perfundimin se stergjysherit e tyre kan pas nje rrjet prej fibre optike.
Filluan edhe shqiptaret te gerrmonin, arriten 100m ne thellesi dhe nuk gjeten gje. Nxorren perfundimin se iliret kane comunicuar me wireless  
 Mr. Green

NJE DJAL I VOGEL I THOTE BABAJT TE VET KUR TR RRITEM UN BABI DO MARTOHEM ME GJYSHEN
BABAI I THOT JO TE KEQEN BABAI SE NUK BEN  DJALI KEMNGULTE JO JO DO MARTOHEM ME GJYSHEN
PO JO MOR TE KEQEN BABAI TE THASH  SE NUK BEN SE ESHT MAMAJA IME
(DJALI)_ PO TI PSE U MARTOVE ME MAMAN TIME  EEEE  EEEE.... Laughing  Laughing  Laughing

Nje programues i lutet zotit. Ohhh zot cfare duhet te bej me jeten time? Cfare pret nga une? Cfare ka pas kesaj jete? .....per nje minute qetesi ansje gumezhitje...me pas zoti pergjigjet....si fillim lexo FAQ

Nje femije i vogel pyet te atein. Babi babi cfare jane ikonat? Babai pergjigjet: Jane imazhe shenjtoresh bir. Djali: dhe pse windowsi ka aq shume. Babi: spese per ta vene ne pune duhet nje mrekulli.

Shfaq mesazhet nga:
Shuma e Votimeve:
Vlerėsim Mesatar Vlerėsim Minimal Vlerėsim Maksimal Numri Vlerėsimeve
0.00 0 0 0
Shiko info tė Detajuar
Zgjidh Vlerėsimin: 
Posto temė tė re Pėrgjigju temės  Faqja 1 e 7
Shko tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Tjetėr

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!