Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim Faqja 1 e 1

FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2008 
Autori Mesazh
Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2008 

Finlandezi Kimi Raikonen me Ferrari ka marrė "pole position"-in nė Ēmimin e Madh tė Spanjės, nė pistėn e Barcelonės. I dyti, u rendit piloti vendas Fernando Alonso me Renault, ndėrsa, vendi i tretė, shkoi pėr brazilianin Felipe Masa me Ferrari. Nė vendin e katėrt, doli polaku Robert Kubika me BMW, i cili la pas shpine dy makinat McLaren. Ljuis Hamilton dhe shoku i tij i skuadrės, Heki Kovalainen, do tė nisen nga linja e tretė, sot nė orėn 14:00.

KIMI - "Nuk e di ēfarė do tė ndodhė nė garė, - tha kryesuesi i renditjes sė pilotėve. - Ajo qė di ėshtė se, nė prova, kemi qenė nė lartėsinė e duhur, dhe e kam ndier veten se jam mė i shpejti nė kėtė pistė. Shpresoj qė kjo ndjesi tė shėrbejė pozitivisht pėr garėn. Jam i bindur pėr potencialint im dhe potencialin e Ferrarit, kėsisoj kėrkoj maksimumin."

SURPRIZAT - Padyshim qė ishte njė seksion provash i karakterizuar nga surpriza. Jo shumė pėr sa i pėrket Ferrarit, qė u konfirmua nė formė, duke pozicionuar dy pilotė nė tri vendet e para. Vendi i dytė i Alonsos ėshtė ai qė ka bėrė mė shumė pėrshtypje. Nuk dihet se sa karburant ka pasur piloti spanjoll, por, tė paktėn, ai dha shenjat e rikthimit tė Renault. Alonso ishte i shkėlqyer dhe pėrpara publikut tė tij dhuroi njė paraqitje qė i jep shanse pėr t'u ngjitur nė pod, garėn e sotme.

ME NDER - Nėse Robert Kubika nuk pėrbėn mė njė ēudi, atėherė, edhe vendi i tij i katėrt ka filluar tė konsiderohet si mėse normal pėr BMW-nė. Kėsisoj, linja e tretė, e pėrbėrė nga dy makina McLaren, ėshtė njė rezultat, i gjithi, pėr t'u harruar. Gjithsesi, nesėr, nė garė, do tė shihen vlerat reale tė gjithsecilit prej pilotėve nė Montmelo. Njė paraqitje tė mirė bėri Jarno Truli, i cili pavarėsisht nga vėshtirėsitė qė kishte Toyota e tij, arriti tė renditen nė vendin e tetė, duke lėnė pas shpine BMW-nė e Nik Haidfeldit. Ndėrmjet dhjetė tė parėve u klasifikua edhe piloti tjetėr i Renaultit, Nelsinjo Pike.

Image

Image

Image

Download Forum

-----------------------------------------
Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat Vizito websitin e shkruesit
Shfaq mesazhet nga:
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim  Faqja 1 e 1

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!