Postime: 4489
Rregjistruar: Gusht 2005
Mosha: 21 Vendodhja: Te byca e Bletes
Pėrdorues #: 18
Gjuha Sitit: Albanian
Ke rene ndonjehere ne dashuri?
Pershendetje,
Keni rene ndonjehere ne dashuri? Ne qofte se po, perse mendoni keshtu? A ua riktheu te njejten dashuri partneri/partnerja? Mendoni se te renit ne dashuri, ju ndryshon?
Keni rene ndonjehere ne dashuri? Ne qofte se po, perse mendoni keshtu? A ua riktheu te njejten dashuri partneri/partnerja? Mendoni se te renit ne dashuri, ju ndryshon?
Hapeni zemren
Po njeher kam rene dhe une ne dashuri
Mendoj keshtu sepse me mungonte prania e tij pa kaluar akoma pragun e deres... zemra sikur donte te dilte nga rrahjet e shpeshta dhe te forta
A e riktheu te njejten dashuri ai??? Jo...
Dashuria te ndryshon shume...behesh me i ndjeshem, vazhdon te kuptosh me shume qellimin e jetes dhe tendin...vazhdon te ndryshosh paraqitjen, ta mbash veten me mire... etj
un kam ren njer ne dashuri kur isha ne kopesht, me edukatoren e kopeshtit..
e qe atehere skam ren me, jo per gje por nuk ka ren ndonjera me mua qe te bie dhe un me ate
Sot ėshtė e Enjte, 20 Nėntor 2008, 20:38 | Oraret Janė UTC + 1 Hour [DST Aktivizuar]
Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė Anėtarėt e regjistruar Asnjė
Ju nuk mund tė krijoni tema tė reja nė kėtė forum Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi Ju nuk mund tė modifikoni postimet tuaja nė kėtė forum Ju nuk mund tė fshini postimet tuaja nė kėtė forum Ju nuk mund tė votoni nė votimet e kėtij forumi Ju nuk mund tė shtoni skedar nė kėtė forum Ju nuk mund tė shkarkoni skedar nė kėtė forum Ju nuk mund tė shtoni ngjarje nė kalendar