Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim Faqja 1 e 3
Shko tek faqja 1, 2, 3  Tjetėr
Keni Me Shume Shoke Apo Shoqe Dhe Perse? 
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Keni Me Shume Shoke Apo Shoqe Dhe Perse? 

Njeriu e kalon pjesen me te madhe te dites apo jetes ne shoqeri.
Ju zgjidhni si miq/shoke femrat apo meshkujt? Perse e beni kete zgjedhje?

Pa na thoni njehere. Wink

Mesazh Re: Keni Me Shume Shoke Apo Shoqe Dhe Perse? 

GrifshA Shkruajti: [Shiko Temėn]

Eshte shume e rendesishme te kesh shok ne kuptimin e plot te fjales indiferent  nga seksi qe kan,Per mendimin tim mund te them qe nje mashkull me nje femer eshte nje cuplu ideal per te qene shok te ngushte sepse komplementojne njeri tjetrin.(Ej Jo me shume se shok).Une zgjedh te dyja palet si shok. POr ne kete moment preferoj te kem nje shoqe te ngushte fare sepse nuk kam shoqe te ngushte fare :))))
 CIAO Smile

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat

Unu nuku kam shume shoqe................ Sad Sad Sad Sad Sad

Edhe nje qe kam dua ta marr nuse Wink

Shok kam disa.... pak .... te njohur sa te hane qent.... Wink

O Grifsha por ti paske qene debile femer me!!!
NUk te ha nje mortje...Ik mbytu vet se gjynaf te mbysin te tjeret.

Ku ke shoqeri ti me!Ti po pate nji mashkkull afer e qun dashnor...

shendet dhe Id e msn mbaje  te virgjer deri sa te martohesh..Me kupton eeeee!!!!

PS:une te dija goc te muhabetit ty por aha....

CheGuevarA Shkruajti: [Shiko Temėn]

O Grifsha por ti paske qene debile femer me!!!
NUk te ha nje mortje...Ik mbytu vet se gjynaf te mbysin te tjeret.

Ku ke shoqeri ti me!Ti po pate nji mashkkull afer e qun dashnor...

shendet dhe Id e msn mbaje  te virgjer deri sa te martohesh..Me kupton eeeee!!!!

PS:une te dija goc te muhabetit ty por aha....

ImageImageImageImageImageImageImage

Se kujt i jap une adresen time eshte pune imja. Dhe nese ja jap VETE dikujt ID, natyrisht qe flas...po ne rast te kundert sikur del pa gonxhe. Nejse ke dhe ti mendimin tend origjinal.ImageImage

E mos me thuaj mua mortje dhe fjale te tjera te tilla, se ku e gjete ti kofidencat te me therrasesh mua ne emer.ImageImageImage
Jo per gje po me behet qejfi prandaj.ImageImageImage

Kuotė:

Se kujt i jap une adresen time eshte pune imja. Dhe nese ja jap VETE dikujt ID, natyrisht qe flas...po ne rast te kundert sikur del pa gonxhe. Nejse ke dhe ti mendimin tend origjinal.

E mos me thuaj mua mortje dhe fjale te tjera te tilla, se ku e gjete ti kofidencat te me therrasesh mua ne emer.
Jo per gje po me behet qejfi prandaj.

Ne radhe te pare mos qesh shume se te ran dhembet.Plus qe me nervozojn femrat qe zgerdhihen nga halli.
nuk diskutohet ajo qe ti ja jep kujt te duhet se eshte e jotja msn  ti e di me  ke ke deshire te behs muhabet .Por jo aq halabakse si puna jote me..Sikur tu q* msn ty dhe block si femer interesante..PTUUU

Une nuk te ofendova as te shava.Po te flisja normale..
Ik tani dhe ashu mbaje te virgjer...Apo ti e cvirgjeron msn me Zezak?i do hamshor  race..

Ciao

Ej djali! Kaloj nje gje pa sens qe thua ti, duke e marre gjoja si me shaka.

Po tani me lexo mire:

-Sepse me ben ti add mua ne msn, kur une nuk ta jap adresen, atehere mos prit te komunikoj  me ty, se as qe te njoh.
-Nuk te fyeva thjesht te bera block & delete. Pse ca pret zoteria jote? Apo meqe je mod ketu...dhe pastaj?
-Kujdes me ke flet dhe sesi shprehesh djali, se nuk ka lezet! Je pjese e ketij stafi, dhe per respekt te personave qe te kane dhene ate titull, nuk duhet te fyesh njeri. Pa mua nuk me njeh dhe pervec se ca minuta humor me keto shprehje qe shkruan ti nuk me jep!
-Kujdes me fjalorin femiu, sepse nuk jane te gjithe femrat dhe njerezit njesoj! Dhe nese dikush do te kthehej me sharje apo fyerje, qe te "lante hakun", une te them thjesht kaq: A KE ME?

Ca prisje ti mo djali? Kshu kot sa per kuriozitet?????? Nuk jam njeriu qe mbaj shume njerez ne msn, sepse kur hyj ne te rralle, nuk kam nerva te degjoj kshu "komplimentesh" si keto qe the ti me siper.

OK????? Pra para se te shkruash here tjeter, dhe te me shash mua se bej zoterine tende block delete, mendohu dy here, se ben vaki dhe e ke gabim!

Po ke ndonje gje per te me share privat, thuaj, se e gjej une mundesine per te dhene kete shans zoterise tende dhe te shfryhesh,se qenke revoltuar shume mesa shoh.

Shocked  Shocked  Shocked marshalla ca rrace gjaknxehte qe jemi.

ngele duke u grric me gocat dhe ti chea,  Laughing  Laughing

Te mos dal nga tema une njehere, se me kapin kto administratorat per veshi Embarassed  Razz  una skam as shok as shoqe, jam antisociale Laughing  Laughing  Laughing kush se  beson kte me hongert morrat e qenushit qe me ka ngrodh ka 6vjet. I perjetshem qoft kujtimi i tij Mr. Green

Ej djali! Kaloj nje gje pa sens qe thua ti, duke e marre gjoja si me shaka.

Po tani me lexo mire:

-Sepse me ben ti add mua ne msn, kur une nuk ta jap adresen, atehere mos prit te komunikoj  me ty, se as qe te njoh.
-Nuk te fyeva thjesht te bera block & delete. Pse ca pret zoteria jote? Apo meqe je mod ketu...dhe pastaj?
-Kujdes me ke flet dhe sesi shprehesh djali, se nuk ka lezet! Je pjese e ketij stafi, dhe per respekt te personave qe te kane dhene ate titull, nuk duhet te fyesh njeri. Pa mua nuk me njeh dhe pervec se ca minuta humor me keto shprehje qe shkruan ti nuk me jep!
-Kujdes me fjalorin femiu, sepse nuk jane te gjithe femrat dhe njerezit njesoj! Dhe nese dikush do te kthehej me sharje apo fyerje, qe te "lante hakun", une te them thjesht kaq: A KE ME?

Ca prisje ti mo djali? Kshu kot sa per kuriozitet?????? Nuk jam njeriu qe mbaj shume njerez ne msn, sepse kur hyj ne te rralle, nuk kam nerva te degjoj kshu "komplimentesh" si keto qe the ti me siper.

OK????? Pra para se te shkruash here tjeter, dhe te me shash mua se bej zoterine tende block delete, mendohu dy here, se ben vaki dhe e ke gabim!

Po ke ndonje gje per te me share privat, thuaj, se e gjej une mundesine per te dhene kete shans zoterise tende dhe te shfryhesh,se qenke revoltuar shume mesa shoh.

UNe kam Me !
Te lexova mire teta Grifsha:

Adresen tende te msn ti e ke lene ne profil dhe  nese nuk kishe deshire   te kishe ndonje ne msn teta Grifsha mos vije.Kupton?-dmth adresen ma ke dhene ti.
Kete mod e kam vec te sporti dhe  do e heq . Nuk bej pjes ne kete staf ta kesh te qarte.Dhe une si puna jote kam hyre ketu per tu argetuar dhe per te kaluar kohen.Derisa i jep nje personi direkt Block&delete kjo tregon fyerje.Ti shum bukur mund te me thoshe nuk dua te flas me ty.Dhe i jepja vet une Block&delete.Nuk isha nevoje te jepje ti.Ti merr vesh te komunikoshem tjeterin.-E dyta qe iku huq
 Per - ke te drejte qe te shava se me verte nuk ka lezet por....disa here ca tipa ashtu e kthejn seriozisht.se e marrin tere kohen me shaka.
Prisja te komunikoje si njeri tamam dhe normal.
Nuk eshte e nevojshme fare te mendohem sepse normale eshte keshti sic thashe une..(mendimi im)

Nuk kam nevoj te shaj per momentin.Vetem nese ma jep ti kete  mundesi me postimet e tua. ok?Kur ta shoh te arsyeshme do filloj te ofendoj .Nuk do nguroj ta kesh te sigurt.Por mos me lejo ta bej kete gje? sepse nuk eshte mire per asnje

SHendet

Chikita Bonita Shkruajti: [Shiko Temėn]

Te mos dal nga tema une njehere, se me kapin kto administratorat per veshi Embarassed  Razz  una skam as shok as shoqe, jam antisociale Laughing  Laughing  Laughing kush se  beson kte me hongert morrat e qenushit qe me ka ngrodh ka 6vjet. I perjetshem qoft kujtimi i tij Mr. Green

chika nga ke qene se nuk te kam pa fare???Jemi per kok tende na pervelon gjaku po nuk u zum icik.
I paharruar qofte emri i atij qenit tend.Kur e mbush 6 vjetorin?  
Ciao Smile

U grica pak se ma beri dh borxh.Sikur jam ai qeni jot une.Mos te thote tjetra "U cuni  me le rehat se nuk du te flas"Ja fut direkt
Block si....Nejse
chika nga ke qene se nuk te kam pa fare???Jemi per kok tende na pervelon gjaku po nuk u zum icik.
Ciao Smile

UNe kam Me !
Te lexova mire teta Grifsha:

Adresen tende te msn ti e ke lene ne profil dhe  nese nuk kishe deshire   te kishe ndonje ne msn teta Grifsha mos vije.Kupton?-dmth adresen ma ke dhene ti.
Kete mod e kam vec te sporti dhe  do e heq . Nuk bej pjes ne kete staf ta kesh te qarte.Dhe une si puna jote kam hyre ketu per tu argetuar dhe per te kaluar kohen.Derisa i jep nje personi direkt Block&delete kjo tregon fyerje.Ti shum bukur mund te me thoshe nuk dua te flas me ty.Dhe i jepja vet une Block&delete.Nuk isha nevoje te jepje ti.Ti merr vesh te komunikoshem tjeterin.-E dyta qe iku huq
 Per - ke te drejte qe te shava se me verte nuk ka lezet por....disa here ca tipa ashtu e kthejn seriozisht.se e marrin tere kohen me shaka.
Prisja te komunikoje si njeri tamam dhe normal.
Nuk eshte e nevojshme fare te mendohem sepse normale eshte keshti sic thashe une..(mendimi im)

Nuk kam nevoj te shaj per momentin.Vetem nese ma jep ti kete  mundesi me postimet e tua. ok?Kur ta shoh te arsyeshme do filloj te ofendoj .Nuk do nguroj ta kesh te sigurt.Por mos me lejo ta bej kete gje? sepse nuk eshte mire per asnje

SHendet

Djali,

1- Une nuk  e kam vendosur adresen time ne profil. Eshte thjesht adresa qe kam dhene une qe duhej dhene per regjistrim. Dhe nese do te doja te me beje add, kur me nise MP, duke kerkuar adresen time, ta kisha dhene!
2- Une te pyeta dje, cne ti me adresen time dhe ti si interesant duke thene : "jo ma ke dhen ti" e ku ta di une ca. Nderkohe qe une nuk vuaj nga skleroza dhe te mos di kujt i jap adresen time, mbi te gjitha kur ncuk e jap!
3- Sesi fola une e di shume mire dje, dhe vetem per te fyer qe nuk te fyeva sepse mbi te gjitha nuk e kam ne tip! Nese  e dyshon te nis une ty logsat. Wink
4- Une nuk te vura block delete, por te thashe qe nuk te njoh dhe do te bej block delete. Pse ca prisje ti, te te hidhesha ne faqe me permallosje, duke te thene: uaaaaaa kush erdhi???! (mbi te gjitha nuk e dija kush ishe!).

Dhe une nuk e kuptoj pse e zgjat kaq shume kete muhabet. Nuk ke marre ndonjehere block-delete? E per shume gjera ka nje herete pare.;) Dhe mbi te gjitha, nje dreq msn eshte. Kujt i intereson? Ahuuu sa veta mund te me kene block mua...dhe ca pastaj? Kemi nga njerez qe kemi vite qe i njohim block me delete. Ti e vret mendjen dhe fyen se nje person qe nuk njeh, adresen e se ciles nuk e ke marre nga personi vete, pasi te tha qe do te jap block delete ngaqe nuk te njeh?????

Te them te drejten nuk e kuptoj kete logjiken e kesaj situate, por secili boten me idete e veta origjinale e ka! Mr. Green

Nese do te shash, te nisa dhe email, qe mos hash ban ketu me fyerjet qe do te me "kushtosh" mua, te heq une block-delete ose me nis nje email me ato fjale aq te embla, sepse nje qe shan me teper, apo nje me pak nuk perben ndryshim!

U grica pak se ma beri dh borxh.Sikur jam ai qeni jot une.Mos te thote tjetra "U cuni  me le rehat se nuk du te flas"Ja fut direkt
Block si....Nejse
Ciao Smile

uuu cuni sa te paska ngel hatri. e thash shume te qarte se sdua shoqeri interneti, pastaj ...lere lere se nuk o bo kjo teme me qar hallet e msnit. kur personi sdo me te fol ste fol, te bo dhe block te bo dhe delete o e drejta e njeriut. jo ore mos do te kerkoja leje une ty. eshte bota virtuale, mos i veni shume rendesi aman, se do me plakeni para kohe  Laughing
--une kam qene mire chea, njerzit e mire si gje gjo vallai, mire ka thon ai i pari.  ee pastaj me u zon ti me mu cuno, ncuk duhet me kap psikologat me te pru ne forme Razz  Laughing  Laughing
nejse nejse ja kalofshi mire fare.

Grifsha ma jep ti adresen e emailit tate, do te bohem stalker si shume cuna Laughing  Laughing  Laughing

chika, me pranon ti muve si shoqen tate?ImageImageImage

Do jete i nder i papam per mua dhe do shes mend ketu qe ti do me krijosh kete nder.ImageImageImage
(stalker apo jo...ecccc moooo se goca per gocen e ben i sy qorr ene i dore te lodhur per te shkruar ndonje llaf ne ndonje forumImage )
Nejse...se u be tema mo si poema e "NENE SHQIPERI" Very Happy

Persa i perket temes: Kam shume shok dhe ne fakt shoqe nuk para kam, ose ndonje tek tuk sa per ndonje thashethem gocash.
Image

Image Peace njerez.

chika, me pranon ti muve si shoqen tate?ImageImageImage

Do jete i nder i papam per mua dhe do shes mend ketu qe ti do me krijosh kete nder.ImageImageImage
(stalker apo jo...ecccc moooo se goca per gocen e ben i sy qorr ene i dore te lodhur per te shkruar ndonje llaf ne ndonje forumImage )
Nejse...se u be tema mo si poema e "NENE SHQIPERI" Very Happy

Persa i perket temes: Kam shume shok dhe ne fakt shoqe nuk para kam, ose ndonje tek tuk sa per ndonje thashethem gocash.
Image

Image Peace njerez.

Laughing  Laughing  Laughing e mi ta bojme publike shoqerine tone, aman mos na merrni ne msysh sa mire qe shkojme une dhe kjo Laughing  

per punen e temes,  Laughing  kan per tu krenuar administratoret sa te hatashem i kan anetaret. aman naj dekorat sikur tna e jepnin sdo bonin keq.

Per shoqerine me femna, hehehehe spo them gjo se sme ecen fare.  Mr. Green

per cunat rrofshin sa partia ne krye shokun sali Laughing

e kto forumet cpo na hajne minutat e jetes Embarassed  Laughing  Laughing

pacim

Shfaq mesazhet nga:
Shuma e Votimeve:
Vlerėsim Mesatar Vlerėsim Minimal Vlerėsim Maksimal Numri Vlerėsimeve
0.00 0 0 0
Shiko info tė Detajuar
Zgjidh Vlerėsimin: 
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim  Faqja 1 e 3
Shko tek faqja 1, 2, 3  Tjetėr

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!