Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Faqja 1 e 1

Ndihmė 
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Ndihmė 

pershendetje, nese mund te me ndihmoni, kam nje problem me PC, kam instalu nje anti-virus ne fakt dy, fillimisht kam instalu AVG e kam skanu PC n  (disa her)por nuk gjeti asnje virus, pastaj PC filloj te punuj shume ngadal, pastaj i bera deinstalim AVG se dhe vrejta se kompjuteri punon me mire (me shpejt) por prap instalova nje anti-virus tjeter quhet Kaspersky, besoj e njifni,bera nje skanim me te nuk gjeti asgje dhe prap e njejta gje punon ngadal, qfar te bej, pse ndodh kjo? nese mund te me tregoni,

Offline Shiko profilin e anėtarit Shiko galėrinė personale tė anėtarit Dėrgo mesazh privat

Mesazh Re: Ndihmė 

pershendetje,

a mund te na japesh me shume info rreth problemit kur filloi dhe PC'se, windows, procesori, memorie etj

se dyti merr nje program si TuneUp Utilities ose Registry Mechanic dhe skano/pastro rregjistrin, sepse ka raste kur c'instalon antivruset ato lene skedar te panevojshem ne rregjister.

pastaj instalo nje program si Spyware Doctor ose Ad-Aware dhe bej nje skan te plote.

pershendetje

faleminderit per ndihmen, kam PC pentium 4, windows xp, RAM 258mb, para nje muaj i kam nderru pllaken kryesore sepse me eshte djegė ,dhe mjeshtir ka ber edhe ri instalim windows-it (XP), une kam vendos te bej ashtu si me keshilluat ju,por qfar me propozoni, te heq  Kasperskyn apo jo?  Question tung

Offline Shiko profilin e anėtarit Shiko galėrinė personale tė anėtarit Dėrgo mesazh privat

jeton1 Shkruajti: [Shiko Temėn]
pershendetje

faleminderit per ndihmen, kam PC pentium 4, windows xp, RAM 258mb, para nje muaj i kam nderru pllaken kryesore sepse me eshte djegė ,dhe mjeshtir ka ber edhe ri instalim windows-it (XP), une kam vendos te bej ashtu si me keshilluat ju,por qfar me propozoni, te heq  Kasperskyn apo jo?  Question tung

kaspersky eshte program klas ma i miri qe ndodhet ne treg ka shume opsjone te dobishem une te keshilloj per mirembajtjen e PC  system cleaner 5.2 full ose crack

kaspersky kerkon shume memorie dhe ngadaleson PC sepse eshte gjithnje ne pune duke bere kontrolle te ndyshme
por ti shoku ben mire ti nderrosh ram vini nje pllake me 1 gb se do shikosh qe PC do marri jete dhe do te eci me shpejt

eshte e keshillueshme qe te installosh sa me pak lojra dhe sa me pak programe qe kerkojne memorie sepse te gjithe punojne dhe memorja virtuale mbaRON mund te rritesh ram ske cfare te besh tjeter dhe installo system cleaner shume i dobishem per mire mbajtjen e PC

pershendetje

kam edhe nje PC tjeter ne pune (pentium 4,windows XP,RAM 408 Mb) dhe ka te instaluar Kaspersky, por punon shme me mire, ati te parit po ti nderroj RAM-in do te rregullohet qdo gje apo jo, pastaj a do te kete problem nese instaloi loje? edhe a di njeri se si i behet me i rrite shpejtesine PC se? faleminderit per te gjitha, tung

Pershendetje,

Duke pare sasine e memories qe ti ke une te sugjeroj qe te blesh nje pllake tjeter te pakten 512 MB, Corsair eshte marke e mire dhe e lire. Dhe gjithashtu skano sistemin per Adware dhe Spyware, keto jane armiqte kryesore te PCve dhe kur arrijne te hyjne ne nje PC e ngadalsojne shume ate.

Kaspersky eshte antivirus i mire, por nese ta rendon sistemin provo Zone Alarm. Por desha te them se te gjithe antiviruset e rendojne sistemin sidmos Norton dhe McAfee.

Per te shkarkuar antiviruse shko ketu. Ndersa per te pastruar sistemin une rekomandoje Tuneup Utilities, mund ta shkarkosh ketu:
Kodi: [Shkarko] [Trego]

dhe krakun e ke ketu:
Kodi: [Shkarko] [Trego]

nese akoma nuk e zgjidhur kete problem:
hap task manager ( ctrl+alt+canc) dhe shiko CPU sa eshte e ngarkuar, nese eshte e ngarkuar shum, kliko tek CPU dhe te tregon se cili program e ngarkon CPU me se shumti, gjeje ate dhe bej deinstalim.
shpesh here ndodh qe SPOOLSV.exe ( driver i printerave...)  te ngarkoj CPU ne 100%

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat MSN Messenger Skype Nr. i ICQ

Ju faleminderit shume

ju me propozuat te nderroj RAM-in,dhe une ashtu bera, i vendosa nje prej 500Mb qfar marke eshte nuk e di,por qdo gje eshe me mire,.Tani po i them edhe dy fjale per ju, se a jeni me te miret a jo nuk diskutohet , them se jeni e ska dyshim per ket, te them te drejten une vizitoj shume forumet nga Shqiperia, por pergjegjen me shpejt se te ju nuk e gjej askund

ju pershendes

Pershendetje erion,

gezohem qe e ke rregulluar PC'ne, dhe nese ke pyetje te tjera je i mirepritur ne cdo kohe  Smile

Posto temė tė re Pėrgjigju temės  Faqja 1 e 1

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!