Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim Faqja 1 e 1

Pro apo kundėr abortit? 
Pro apo kundėr abortit?

Pro 0% 0% ( 0 )
Kundėr 100% 100% ( 4 )

Totali i votave : 4
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Pro apo kundėr abortit? 

Pro apo kundėr abortit?

Nė parim jam kundėr abortit tė njė ēifti krrejt normal,kurse pro abortit jam vetėm nė rastet extreme dmth. kurrė vjen nga pėrdhunime tė ndryshme,dhe nga fatekėqsi tjera tė ndryshme.....ligjėrisht mendoj tė lejohet e drejta e prindėrit tė zgjedh a tė abortoj njė shtatzani tė padėshiruar...

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Re: Pro apo kundėr abortit? 

Votova kunder,

por sic that ju ne rast ekstreme atehere jam pro.

Ne syte e femise, mamaja eshte vete perendia! Ne qofte se jeta e femise eshte ne doren e mamase, (me pikpytje: abort apo jo?)atehere do t'i lutesha atyre qe ta mendojne mire vendimin e tyre. Mendoj qe eshte me mire qe te besh nje jete disi te veshtire duke rritur femine tend, sesa te jetosh pa pranine e kesaj qenie dhe te ndiqesh si hije, dite pas dite, nga mekati i bere. Kete e them dhe per adoleshentet dhe shtatezanite e padeshiruara. Dihet qe seksi eshte kenaqesi e papershkruajtur, por ama nje cift qe e ben duhet te mare parasysh dhe perqindjen e mire te lenjes se femres me barre...sado i mbrojtur te jete seksi, por ama aksidentet ndodhin dhe vrasja e kesaj qenie nuk eshte zgjidhje me vend...mendoj une!

Shfaq mesazhet nga:
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim  Faqja 1 e 1

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!