Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim Faqja 1 e 1

Sa Jeni Ne Gjendje Ti Ndihmoni Shoket, Shoqet Tuaj? 
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Sa Jeni Ne Gjendje Ti Ndihmoni Shoket, Shoqet Tuaj? 

Anetar te nderuar e dim te gjith qe pamarr parasysh se jemi te lir me njerzit e familjes prap se prap secili nga ne e kemi nje shok apo shoqe qe bisedojm pak me hapur ,
mirpo mendimi im ishte se nese kerkon nje shok apo shoqe ndihm nga ti sa jeni te gjendje ta ndihmoni ate ?
belinda

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat

Mesazh Re: ''Sa Jeni Ne Gjendje Ti Ndihmoni Shoket, Shoqet Tuaj'' 

Ndihma per shoket/shoqet eshte relative them une. Sepse nese e merr ne aspektin e nje ndihme morale, pra duke i dhene nje mendim, ajo qe ty mund te te duket ndihme, mund te jete per personin thjesht nje influencim nga ana jote---dmth prishje pune;). Nderkohe qe ne aspektin materialist, une them se njeriu e shikon dhe e tregon veten sa shoke/shoqe i/e mire eshte, vetem ne ditet e veshtira. Pastaj kur ekziston deshira e mire e njeriut per te ndihmuar dike, ndihmon dhe pse ndoshta nuk e ka mik, apo shok te ngushte personin ne fjale. Prandaj mendoje si duhet te jete per ata qe jane miq, apo shoke. Wink

belinda Shkruajti: [Shiko Temėn]
Anetar te nderuar e dim te gjith qe pamarr parasysh se jemi te lir me njerzit e familjes prap se prap secili nga ne e kemi nje shok apo shoqe qe bisedojm pak me hapur ,
mirpo mendimi im ishte se nese kerkon nje shok apo shoqe ndihm nga ti sa jeni te gjendje ta ndihmoni ate ?
belinda

UNe ketu jam em shoket dhe jam en  gjendje ti ndihmoj shoket e ngushte qe mund te jen 1ose 2 jo me shume deri ne piken e fundit.Ne jemi si nje familje dhe  duhet te ndihmojne njeri tjetrin  ne cfaredo rasti ...
SI nje Familje ;;;;

do te beja gjithcka renda mundesive dhe merites

nqs do ishte ne doren time do beja gjithcka

UNE KAM 4 SHOKE QE SI BEJ DOT DALLIM KUSH ESHTE ME I NGUSHT.PO I TRAJTOJ DHE ME KAN TRAJTU SI VELLA,DHE PER ATA DO BEJA GJITHCKA.

Smile DO TE KISHA BE TE PAMUNDUREN VETEM QE ATA TE NDIHEN MIRE OK  Love [b]

Ne fakt deri me sot, kam bere gjithecka, per shoket dhe shoqjet, po te them te drejten, jam pak e deluzuar sepse kam zbuluar qe nga ana e me te shumteve/ shumtave, nuk eshte e njejta gje.  Atehere i kerkoj vetes pyetjen: Perse duhet te besh per nje njeri qe nuk di ta vleresoi ate qe ben ti per te? Deshiroj shume te ndryshoj dhe te mos i beja te gjitha keto gjera qe kam bere, sepse kur e shikon qe njerezit nuk ta dine, dhe keshtu te vrasin thelle. Megjithese, te rralle shoke e shoqje e meritojne.

Mesazh Re: Sa Jeni Ne Gjendje Ti Ndihmoni Shoket, Shoqet Tuaj? 

Do te citoj nje thenje te nenes Tereze, qe thot se nese ben me te miren per te tjeret dikush  do ta marr per keq dhe do te te shaj por ti prap beje me te miren. Kjo me ka ndodhur mua por jo shume here, pasiqe heret e kam kuptuar kete gje dhe sot te rralla jan rastet kur une u ndihmoj te tjerve, pra nuk e respektoj kete thenjen me larte.
Mendoj se nuk ja vlene pasiqe edhe ndaj shembullit me klasik te bamiresise jan adresuar shume fyerje ne vend te mirenjohjes.

Pershendetje

Offline Shiko profilin e anėtarit Shiko galėrinė personale tė anėtarit Dėrgo mesazh privat
Shfaq mesazhet nga:
Shuma e Votimeve:
Vlerėsim Mesatar Vlerėsim Minimal Vlerėsim Maksimal Numri Vlerėsimeve
0.00 0 0 0
Shiko info tė Detajuar
Zgjidh Vlerėsimin: 
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Falenderim  Faqja 1 e 1

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!