Portali
Posto temė tė re Pėrgjigju temės Faqja 1 e 1

Si Te Kthejme Ne Bardh E Zi Nje Detaj Te Fotografis. 
Autori Mesazh

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Si Te Kthejme Ne Bardh E Zi Nje Detaj Te Fotografis. 

Eshte nje menyre shume e lehte per ato qe kane qef te luajne pak duke modifikuar  detajet e fotografive.. Kam zgjedhur kete fotografine   Image  Pasi mu duk  qe kontrasti qe krijonte  me xhinset eshte i lezetshem ... Per te filluar punen , duhet te seleksionojme  penelin ,  pAstaj  seleksionojme si ngjyre  kryesore  te zezen , dhe si metod  "saturazione" ...  Seleksionojme  diametrin e penelit sa te duam ( une kam punuar me penel 23) , dhe fillojme te mbushim zonen qe duam  ...
Image .... kjo eshte fotografia  gjate fillimit te mbushjes ....  

Image  dhe kjo eshte fotografia e perfunduar  .....

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat

Pėrgjigju me kuotė Shkarko Mesazhin
Mesazh Re: Si Te Kthejme Ne Bardh E Zi Nje Detaj Te Fotografis. 

anthares Shkruajti: [Shiko Temėn]
Eshte nje menyre shume e lehte per ato qe kane qef te luajne pak duke modifikuar  detajet e fotografive.. Kam zgjedhur kete fotografine   Image  Pasi mu duk  qe kontrasti qe krijonte  me xhinset eshte i lezetshem ... Per te filluar punen , duhet te seleksionojme  penelin ,  pAstaj  seleksionojme si ngjyre  kryesore  te zezen , dhe si metod  "saturazione" ...  Seleksionojme  diametrin e penelit sa te duam ( une kam punuar me penel 23) , dhe fillojme te mbushim zonen qe duam  ...
Image .... kjo eshte fotografia  gjate fillimit te mbushjes ....  

Image  dhe kjo eshte fotografia e perfunduar  .....

sa interesant  cfar ska sot ne ket bot?
po jeleket a mundesh tja hekish  do te dukeshte ende ma  interesant  Laughing  Razz

nise shaka kjo e fundit  Love

-----------------------------------------
Nuk ka krijesė pa dashuri, as dashuri tė sinēertė pa xhelozi

Offline Shiko profilin e anėtarit Dėrgo mesazh privat Vizito websitin e shkruesit MSN Messenger
Shfaq mesazhet nga:
Posto temė tė re Pėrgjigju temės  Faqja 1 e 1

Pėrdorues duke shfletuar temėn: 0 anėtarė 0 tė fshehur 0 vizitorė
Anėtarėt e regjistruar Asnjė

Version i Thjeshtuar

Lexo lajmet e fundit nepermjet Goolge Te rejat e fundit ne Kaltersia Shqiptare Lexo lajmet e fundit nepermjet Yahoo!